Ben Eilers wintervaste tent

Tent outlet

×
Outlet Roermond Ben Eilers

Tent outlet Roermond

In onze Tent outlet hebben wij regelmatig tweedehands tenten te koop. Wilt u van tevoren weten of wij wel de tent hebben die u zoekt? Geef ons even een belletje van te voren en we kijken even met u mee. U kunt ook uw wensen ten aanzien van een tweedehands tent aan ons doorgeven. Mocht er een passende tweedehands tent voor u beschikbaar komen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Neem contact op

Roermond outlet Ben Eilers

Tweedehands tenten

Mocht er momenteel geen geschikte tweedehands tent voor u beschikbaar zijn, dan bent u uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom om onze collectie nieuwe tenten te bekijken. Bij het kopen van een tweedehandse tent komt u er al snel achter dat er allerlei soorten zijn. Elke outlet tent heeft zijn eigen voordelen. Het is dan ook belangrijk om een tent te kopen waar u zich goed bij voelt. Uiteindelijk gaat u er veel tijd in doorbrengen tijdens de vakanties. Bekijk daarom ook verschillende tweedehands tenten om te ontdekken welke tent het beste bij u past.

Neem contact op

Ben Eilers outlet

Ben Eilers

U bent van harte welkom in onze showroom. Neem rustig een kijkje en bespreek samen met een specialist de mogelijkheden. U kunt zonder afspraak langskomen.

Ons adres:
Elmpterweg 25
6042 KJ Roermond

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 u tot 17:00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 15.00.
Zondags zijn wij gesloten.

Routebeschrijving

Komt u bij ons langs?

In onze showroom vindt u een selectie van mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor Wintervaste voortentenBeschermdaken voor uw caravan en ook tent luifels en specials. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van wintervaste kwaliteitsvoortenten voor toer –en stacaravans.

Gebaseerd op 66 recensies
Hannelore Jansen
Hannelore Jansen
2021-07-05
Das Personal ist super Freundlich,man bekommt sofort geholfen& muß nicht lange auf Reperaturen warten.
lambert joosten
lambert joosten
2021-06-11
Geweldige ervaring met dit professioneel bedrijf. Komt afspraken na, en bij afbouw is niets te veel om alles naar tevredenheid uit te voeren en op te leveren. Een dikke aanrader.
Johnny Van den Bossche
Johnny Van den Bossche
2021-03-15
Wij willen even laten weten dat we zeer tevreden zijn met onze voortent. Mooi en fantastisch afgewerkt materiaal. Toch willen we de twee monteurs een dikke pluim geven. Ze waren zeer vriendelijk, werken hard en zeer netjes. Ook de kleine attentie was een verrassing.
julia litjens
julia litjens
2020-12-10
We hebben verandazeilen laten plaatsen door de firma Ben Eilers. Het heeft ons overtroffen hoe goed werk ze leveren en klasse kwaliteit . De service is ook super . We zullen dan ook de firma overal aanbevelen .
Bert van Bommel
Bert van Bommel
2020-11-02
Na veel wikken en wegen zijn we toch overgestapt naar een Ben Eilers voortent met winter beschermdakje voor onze caravan. WHOW wat is het een mooi concept van montage. Alles past als een mooie puzzel in elkaar en hebben vaak meerdere mogelijkheden . De eerste herfst storm hebben we vol genot in de voortent doorgebracht waarbij we normaal gewend waren aan een wapperende voortent die door de windvlagen bewoog. De voortent staat stabiel stil en de tent beweegt absoluut NIET waarbij hij erg veel geluid tegenhoud door het stevige materiaal keuzen. Wij adviseren graag Ben Eilers Tenten bij vrienden en familie.
Monika Will
Monika Will
2020-09-17
Sehr nettes kompetentes Personal. Grosse Auswahl. Durch den Showroom auch Einblick in die Werkstatt
Detlef Herweg
Detlef Herweg
2020-09-04
Super. Sehr kompetente Beratung und sehr freundliche Mitarbeiter.