Ben Eilers Wintervaste tent

Tent outlet

×
Tent outlet Roermond

Tent outlet Roermond

In onze Tent outlet hebben wij regelmatig tweedehands tenten te koop. Kom langs onze showroom om al onze gebruikte tenten te bekijken. Wilt u van tevoren weten of wij wel de tent hebben die u zoekt? Geef ons even een belletje van te voren en we kijken even met u mee. U kunt ook uw wensen ten aanzien van een tweedehands tent aan ons doorgeven. Mocht er een passende tweedehands tent voor u beschikbaar komen, dan zullen wij contact met u opnemen.

Neem contact op

Tweedehands tenten

Tweedehands tenten

Mocht er momenteel geen geschikte tweedehands tent voor u beschikbaar zijn, dan bent u uiteraard altijd van harte welkom in onze showroom om onze collectie nieuwe tenten te bekijken. Bij het kopen van een tweedehandse tent outlet komt u er al snel achter dat er allerlei soorten zijn. Elke tent outlet heeft zijn eigen voordelen. Het is dan ook belangrijk om een tent te kopen waar u zich goed bij voelt. Uiteindelijk gaat u er veel tijd in doorbrengen tijdens de vakanties. Bekijk daarom ook verschillende tweedehands tenten om te ontdekken welke tent het beste bij u past.

Neem contact op

Ben Eilers

Ben Eilers

U bent van harte welkom in onze showroom. Neem rustig een kijkje en bespreek samen met een specialist de mogelijkheden. U kunt zonder afspraak langskomen.

Ons adres:
Elmpterweg 25
6042 KJ Roermond

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 u tot 17:00 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 15.00.
Zondags zijn wij gesloten.

Routebeschrijving

Komt u bij ons langs?

Onze 2000 m² showroom is verdeeld over twee verdiepingen. U kunt bij ons terecht voor Wintervaste voortenten, Beschermdaken voor uw caravan en ook tent luifels en specials. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van wintervaste kwaliteitsvoortenten voor toer –en stacaravans.