Ben Eilers

Bootoverkappingen en zwembadzeilen

Uw boot of zwembad verdient een hoogwaardige bescherming

Boot zwembadzeilen
HET HELE JAAR BESCHERMD

Bootzeil op maat

Een boot is voor veel eigenaren een kostbaar bezit, waar ze zuinig mee om willen gaan. Een goed dekzeil is dan ook een must. We kunnen u hierbij vakkundig van dienst zijn. Daarom nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ook als u de folieramen in uw bestaande bootzeil wil laten vervangen of een reparatie nodig heeft, bent u van harte welkom.

Bootzeil
HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Materiaal en kleuren

Onze bootzeilen zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze wintervaste voortenten. We laten u graag zien welke mogelijkheden wij bieden, op het gebied van kleur, sluitingen en afwerking. U bent van harte welkom in onze showroom!

Bootzeil

HET BETERE BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Zwembadzeilen

afbeelding
EEN SPETTEREND BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Zwembadzeilen op maat

We zijn al bijna 60 jaar specialist op het gebied van maatwerkconstructies met pvc. Een zwembadzeil moet niet alleen een goede uitstraling hebben, en dit jaren kunnen behouden, het moet ook doeltreffend en veilig zijn. Samen met u bespreken we behoeften, wensen en voorkeuren en helpen wij u om tot een passend ontwerp te komen, dat aan al uw verwachtingen voldoet. Uiteraard zullen de diverse bevestigingsmiddelen niet onbesproken blijven.

Zwembadzeil op maatZwembadzeil op maat 2
KIJKEN EN VRAGEN

Bezoek onze showroom

Welke vragen of twijfels u ook heeft, wij nemen ze graag bij u weg. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we al uw vragen, laten we diverse mogelijkheden zien en geven u deskundig advies. Onze showroom in Roermond is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Bezoek onze showroom
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen