Ben Eilers tenten
KIJK EN ERVAAR

Uitgebreide showroom

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om ons uitgebreide aanbod te bekijken. Onze 1750 m² showroom biedt plek voor al onze producten. U kunt zelf de kwaliteit van onze producten ervaren. Tevens u krijgt een goed beeld wat de mogelijkheden zijn qua bouw en stofkeuze.

Uitgebreide showroom

GENIETEN DOE JE BUITEN

Een beter buiten leven met Ben Eilers

Geluksmomenten hebben altijd enorme impact. Groot of klein, dat maakt niet uit. Even genieten en ontspannen, hebben we allemaal nodig. En waar kunnen we dat beter doen dan buiten. Bij Ben Eilers ontwikkelen wij onze producten zo, dat zij een bijdrage leveren aan precies deze momenten. Door in te zetten op een ontwerp naar wens, hoogwaardige kwaliteit van materialen, doordachte gebruiksvriendelijkheid en een hoog afwerkingsniveau, bieden onze producten veel comfort en gemak. Hierdoor kunt u lekker genieten van het buitenleven op de camping of bij u thuis in de tuin.

Genieten doe je buiten

BEN EILERS

Beschermdak caravan

afbeelding

BEN EILERS

Bezoek onze showroom

WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen