Ben Eilers

Maatwerk en reparaties

We zijn al bijna 60 jaar toonaangevend marktleider op het gebied van hoogwaardige voortenten. Ook op andere gebieden kunnen wij onze kennis van zeil toepassen. Wij adviseren u graag.

Maatwerk en reparatie
MAATWERK VRAGEN

Maatwerk oplossingen en reparaties

Onze kennis van pvc en stormvaste oplossingen kunnen wij ook toepassen voor bedrijven. Van overkappingen voor personeel tot tochtdeuren, van gevelbekleding tot kappen voor huifkarren. Eigenlijk is niets te gek. We denken graag met u mee om uw wensen in te kunnen vullen.

Maatwerk
REPARATIES

Onverhoopt schade

Een fiets die omvalt of de tand des tijds die de stiknaden heeft aangetast, schade kan vele redenen hebben. Omdat onze tenten worden opgebouwd uit losse elementen, is een reparatie of vervanging relatief eenvoudig. We hoeven namelijk niet de hele tent te demonteren, maar halen het beschadigde wandje er uit, repareren het in onze werkplaats en plaatsen het dan weer terug. Of we maken een nieuw element en vervangen het beschadigde deel in één dag! In onze werkplaats kunnen we reparaties van alle merken (voor)tenten en (boot)zeilen uitvoeren. Indien gewenst door middel van een ‘snelservice’: ’s morgens brengen en ’s middags weer ophalen.

Stoffen-en-materialen

HET BETER BUITEN LEVEN MET BEN EILERS

Maatwerk oplossingen

afbeelding
HOGE KWALITEIT MATERIALEN

Aluminium – PVC – Dralon – Ramen

Even wat technische informatie om uit te leggen waarom onze producten van zo’n goede kwaliteit zijn. Onze tentframes worden opgebouwd met 55mm vierkant aluminium profielen. De profielen en de gehele frame-constructie zijn uniek en ontwikkeld door Ben Eilers. Ze worden speciaal voor ons in Nederland geproduceerd. Onze voortenten en beschermdaken zijn sneeuw- en stormbestendig, zonder dat er extra (winter)steunen nodig zijn. Bevestiging van de tentwanden gebeurt aan de vloer, door middel van kederrails, voor een tochtdichte en strakke verbinding. Stormbanden behoren tot de verleden tijd. Onze vloeren bestaan uit geïmpregneerde balken en beton-multiplex platen, die niet alleen een heel lange levensduur hebben, maar ook een prima ondergrond zijn voor vinyl, laminaat of vloerbedekking. De aluminiumramen zijn allemaal voorzien van veiligheidsglas. U heeft de keuze tussen enkelglas en dubbelglas. Wij adviseren schuiframen, omdat deze geen ruimte in beslag nemen. Eventueel zijn er ook kunststof draai/kiep ramen in gewenste kleur leverbaar. Vanzelfsprekend zijn voor alle vensters bijpassende horren verkrijgbaar. Het pvc voor dak en wanden komt van een persoonlijk geselecteerde groep topleveranciers in Europa. Dit garandeert duurzaamheid en eerlijke kwaliteit. Het ‘ademende’ dralon, dat we kunnen verwerken in onze tent- en pagodawanden, wordt ook in Europa geproduceerd. Ook hier staat duurzaamheid én kwaliteit hoog in het vaandel. In onze showroom kunt u al onze materialen zien en voelen en leggen we u graag de technische details uit.

StrikjeRepareren-van-alle-soorten-tenten-en-luifels
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen