Ben Eilers

Beschermdak Caravan

Uw "home away from home" begint natuurlijk bij uw (sta)caravan. Alle onderhoud ten spijt, een caravandak is toch onderhevig aan de weersinvloeden.

Beschermdak caravan
BESCHERMING ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Bescherming het hele jaar rond

Om de levensduur van uw caravan te verlengen, is het plaatsen van een beschermdak het beste advies dat wij u kunnen geven. Gemaakt van UV-werende PVC, voorkomt een beschermdak de directe invloeden van de elementen. Om toch lichtinval van de dakramen te behouden, kunnen er lichtdoorlatende banen geplaatst worden. Uiteraard zorgen onze monteurs er ook voor dat er een waterdichte doorvoer wordt gemaakt voor de antenne en schoorsteen. Heeft u een airco-unit op het dak? Ook hier wordt rekening mee gehouden bij het plaatsen van een beschermdak.

Buitenleven carport
BESCHERMENDE MATERIALEN

Hoge kwaliteit maatwerk

Van onze beschermdaken (of winterdaken, zoals ze ook wel genoemd worden) mag u dezelfde kwaliteit verwachten als van onze voortenten. Omdat elke (sta)caravan anders is, worden ook de beschermdaken op maat gemaakt. Het pvc is zilvergrijs en daardoor zon reflecterend. Door het gebruik van profielen, pootjes, schroeven en staalkabelbevestigingen in (gegoten) aluminium en roestvrijstaal (geen kunststof), bent u wederom verzekerd van een winter- en stormvast eindresultaat.

Beschermdak caravan
VERANDERING VAN CARAVAN

Aanpassingen

Een Ben Eilers beschermdak bestaat uit losse banen die in kederprofielen worden geschoven. Hierdoor is het beschermdak eenvoudig aan te passen bij eventuele aanschaf van een andere caravan. Ook is een mogelijk beschadigde baan simpel te vervangen. In onze showroom kunt u een beschermdak bekijken en geven we u uitleg over de gebruikte materialen.

Beschermdaken caravan
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen