Ben Eilers

Wintervaste luifel

Optimaal genieten van het betere buitenleven. Een wintervaste luifel is beslist een goede aanvulling op uw caravan, stacaravan, voortent of chalet.

Wintervaste luifel
EEN OVERDEKT BUITENLEVEN MET BEN EILERS

De wintervaste luifel

Deze stormbestendige tent luifel is eenvoudig te monteren aan uw caravan of voortent en zorgt voor een heerlijk overdekt terras. Een weldadige schaduwplek op warme dagen of juist een beschutte loungehoek tijdens die onverwachte zomerse bui. Wanneer u wil, kunnen er oprolbare wanden geplaatst worden, waardoor u beschermd bent tegen wind.

Wintervaste luifel
Persoonlijk advies

Een overkapping voor het hele jaar

De tentluifel wordt vakkundig bevestigd aan uw caravan of voortent. We gebruiken hetzelfde vierkante aluminium Ben Eilers-frame als voor een voortent, waardoor ook uw luifel optimaal weerbestendig is. De staalkabelbevestiging voorkomt dat een storm grip krijgt op de luifel.

Bezoek onze showroom
Advies in uitstraling

Vormgeving

Een tent luifel wordt gemaakt van onze aluminium profielen en pvc zeildoek. Voor de zijwanden kunt u de samenstelling zelf bepalen. Een combinatie van pvc en dralon? Folieramen, eventueel met of zonder rits? We laten u in onze showroom graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Stoffen en materialen

Het betere buitenleven met Ben Eilers

Wintervaste luifel

afbeelding
Maatwerk in eigen huis

Luifel aan tent of caravan

Net als onze voortenten, worden onze luifels op maat gemaakt. Geen standaard afmetingen, u kunt zelf de gewenste grootte aangeven. Wordt de tentluifel direct aan uw stacaravan of chalet bevestigd, dan zorgen we voor een stormvaste kederrail. Bij bevestiging aan een toercaravan maken we gebruik van de aanwezige rail. Wilt u dat we ook een vloer verzorgen? Dan doen we dat uiteraard.

Het beste maatwerkSfeervolle-maatwerk-tenten
Wilt u snel iets weten?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen