Ben Eilers

Vaste voortent

Een comfortabel en luxe buitenverblijf voor elk moment dat u er even tussenuit wil.

Vaste voortent
Een comfortabel buitenleven met Ben Eilers

Vaste voortent

Een vaste standplaats op een camping is een heerlijke mogelijkheid om te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Met één van onze vaste voortenten verzekert u zichzelf van een comfortabele plek om te ontspannen. Omdat wij alleen maar werken met hoogwaardige materialen, bieden wij een kwaliteitstent die zonder problemen jaren kan blijven staan. Met een pees wordt uw voortent verbonden aan uw caravan of chalet. De tent wordt opgebouwd met een stevig, vierkant aluminium Ben Eilers-frame. Zo bent u verzekerd van een wintervaste en stormbestendige voortent, in de kleur die ú het meest aanspreekt.

Een echte Ben Eilers tent
Ruimte keuze

Breng kleur in je leven

De leukste beslissing over uw tent is misschien wel de kleursamenstelling. We hebben een uitgebreid assortiment pvc en dralon en elke combinatie geeft een eigen sfeer. Om u op weg te helpen heeft onze stylingdeskundige diverse collecties samengesteld. Uiteraard kunt u ook uw eigen combinaties maken. Samen creëren we uw droomvoortent.

Stoffen en materialen

Een beter buitenleven met Ben Eilers

Vaste voortent

afbeelding
Bijna alles is mogelijk

Van vloer tot hemel

Omdat úw wensen leidend zijn voor het eindresultaat, is elke tent uniek. Wordt het een schuifdeur of glazen schuifpui? Vensters van enkel glas of thermopane? Misschien nog een tussenwand om een badkamer te kunnen plaatsen? Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden, geven advies en staan u bij in het maken van keuzes. Naar wens wordt uw voortent gemonteerd op een meegeleverde duurzame, houten vloer. Dakisolatie en een passende hemel mogen niet ontbreken. Deze beperken niet alleen condensvorming, maar zorgen tevens voor een mooie en strakke afwerking aan de binnenzijde. Vanzelfsprekend bent u hiermee verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, gedurende alle vier de seizoenen.

We helpen u stap voor stap bij elke keuze.

Maatwerk vrijstaande voortentInterieur vrijstaande voortent
Eerlijk en betrouwbaar

Persoonlijke betrokkenheid

Vanaf het eerste moment voelen wij ons persoonlijk betrokken bij u en wordt u lid van de Ben Eilers-familie. Dat houdt in dat we eerlijk zijn over onze producten en dat we meedenken over mogelijkheden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Dan komen we met evenveel liefde naar de camping, om ter plaatse alles met u door te nemen.

Persoonlijk advies
Wilt u snel iets weten?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen