BEN EILERS

Carport

Wilt u af en toe nog met uw caravan op reis en verzekerd zijn van de juiste bescherming als u weer op uw vaste plekje terugkomt? Dan is een carport de juiste oplossing.

Tent Carport
EEN FLEXIBEL BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Eenvoudig op pad

Uw carport wordt op maat gemaakt, zodat u eenvoudig en heeft dezelfde voordelen als een vast beschermdak. Een carport tent kan geplaatst worden aan uw vrijstaande voortent. Heeft u geen jaarplaats, maar wilt u uw camper of caravan thuis kunnen stallen met de juiste bescherming? Ook dan komen we graag een carport voor u monteren.

Carport tent caravan
WINTER- EN STORMVAST

Bescherming op de camping of aan huis

Onze carport is natuurlijk ook maat- en handwerk. Hierdoor kunnen we garanderen dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Stoffen en materialen

EEN BETER BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Carport

afbeelding
EERLIJK HANDWERK

Liefde voor het vak

We hebben al een aantal keren benoemd dat we maat- en handwerk leveren. Direct aan onze showroom ligt onze werkplaats, zodat u een kijkje kunt nemen in de keuken. We leiden u graag rond, want we zijn maar wat trots op onze vakmensen en het werk dat ze verrichten!

showroomBen Eilers Voortent
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen