Ben Eilers

De comfort van thuis, ook in uw vrije tijd

Uw caravan of chalet is uw tweede thuis en daar wilt u zich dan ook net zo comfortabel voelen. Hier past geen wapperende voortent bij waar u, tijdens een storm, in de stokken moet hangen. Ieder najaar de tent afbreken om hem in het voorjaar weer op te bouwen wordt verleden tijd. Stormbanden en winterstangen zijn niet meer nodig. Met een voortent van Ben Eilers verzekert u zich van een comfortabele extra leefruimte, ongeacht het seizoen.

Showroom
EEN BETER BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Wintervaste voortenten

Of u nu het hele jaar op dezelfde plek blijft staan of toch nog mobiel wil blijven met uw toercaravan, voor beide opties bieden wij een passende voortent. In welke periode van het jaar u ook verblijft, uw “Ben Eilers” zal u altijd welkom heten op uw favoriete plek. En het mooie is, ú bepaalt welke uitstraling uw tweede thuis krijgt. Wij houden niet van standaard en daarom kunnen wij aan (bijna) al uw wensen voldoen. Hierdoor bent u straks de koning te rijk en zullen voorbijgangers regelmatig even stilstaan om uw paradijsje te bewonderen.

Wintervaste voortent
EERLIJK EN BETROUWBAAR

Persoonlijke betrokkenheid

Vanaf het eerste moment voelen wij ons persoonlijk betrokken bij u en wordt u lid van de Ben Eilers-familie. Dat houdt in dat we eerlijk zijn over onze producten en dat we meedenken over mogelijkheden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Dan komen we met evenveel liefde naar de camping, om ter plaatse alles met u door te nemen.

Van oud naar nieuw

EEN BETER BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Wintervaste voortenten

afbeelding
DE GEWOONSTE ZAAK VAN DE WERELD

Duurzaamheid en recycling

Ook bij Ben Eilers dragen we ons steentje bij aan een gezond milieu. De materialen die wij verwerken, komen uit de Euregio. Hiermee zijn we verzekerd van een hoge kwaliteit en beperken we onze ecologische voetafdruk.  Reststukken pvc en dralon  gebruiken wij voor reparaties en verwerken we zoveel mogelijk tot tasjes, mappen etc. Zo ook het aluminium. Het afval en slijpsel dat echt niet meer gebruikt kan worden, wordt apart ingezameld en gaat naar een speciaal recyclingbedrijf. Het komt voor dat wij gebruikte tenten terugkopen. Als we deze niet meer in zijn geheel kunnen doorverkopen, kunnen we het frame en de aluminium ramen hergebruiken voor ons tweedehands aanbod.

Binnenshuis scheiden we al ons afval: van papier tot koffiedrab en alles er tussen in.

Het beste maatwerkSfeervolle-maatwerk-tenten
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen