Ben Eilers

Vrijstaande voortent

Een vaste standplaats en toch op pad met uw caravan. Blijf flexibel met onze vrijstaande voortenten.

Ben Eilers tenten
Een flexibel buitenleven met Ben Eilers

Eenvoudig op pad

Een vrijstaande voortent biedt u de mogelijkheid om er toch op uit te gaan met uw camper of caravan. Een achterwand en een sluis naar de caravandeur zorgt voor deze flexibiliteit. Zodra u de caravan er achter uit heeft gereden, kunt u uw voortent eenvoudig afsluiten. Bij terugkomst is de sluis binnen een handomdraai weer tegen uw caravan geplaatst.

Vrijstaande voortent caravan
Eerlijk en betrouwbaar

Persoonlijke betrokkenheid

Vanaf het eerste moment voelen wij ons persoonlijk betrokken bij u en wordt u lid van de Ben Eilers-familie. Dat houdt in dat we eerlijk zijn over onze producten en dat we meedenken over mogelijkheden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Dan komen we met evenveel liefde naar de camping, om ter plaatse alles met u door te nemen.

Persoonlijk advies
Bijna alles is mogelijk

Van vloer tot hemel

Omdat úw wensen leidend zijn voor het eindresultaat, is elke tent uniek. Wordt het een schuifdeur of glazen schuifpui? Vensters van enkel glas of thermopane? Misschien nog een tussenwand om een badkamer te kunnen plaatsen? Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden, geven advies en staan u bij in het maken van keuzes. Naar wens wordt uw voortent gemonteerd op een meegeleverde duurzame, houten vloer. Dakisolatie en een passende hemel mogen niet ontbreken. Deze beperken niet alleen condensvorming, maar zorgen tevens voor een mooie en strakke afwerking aan de binnenzijde. Vanzelfsprekend bent u hiermee verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, gedurende alle vier de seizoenen.

We helpen u stap voor stap bij elke keuze.

Stoffen en materialen

Een beter buitenleven met Ben Eilers

Vrijstaande voortent

afbeelding
Reparaties

Onverhoopt schade

Een fiets die omvalt of de tand des tijds die de stiknaden heeft aangetast, schade kan vele redenen hebben. Omdat onze tenten worden opgebouwd uit losse elementen, is een reparatie of vervanging relatief eenvoudig. We hoeven namelijk niet de hele tent te demonteren, maar halen het beschadigde wandje er uit, repareren het in onze werkplaats en plaatsen het dan weer terug. Of we maken een nieuw element en vervangen het beschadigde deel in één dag!

In ons atelier kunnen we reparaties uitvoeren aan alle merken (voor)tenten en (boot)zeilen. Indien gewenst en mogelijk door middel van een ‘snelservice’: ’s morgens brengen en ’s middags weer ophalen.

Maatwerk vrijstaande voortentInterieur vrijstaande voortent
Wilt u snel iets weten?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen