Ben Eilers

Tweedehands en outlet

Onze tweedehands tenten doen niet onder in comfort en luxe.

Tweedehands en outlet
EEN DUURZAAM BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Een tweede leven

We willen niet opscheppen, maar stiekem ook weer wel, want we zijn gewoon erg trots op de kwaliteit die wij leveren. Hierdoor is de gemiddelde levensduur van onze voortenten 15 jaar of zelfs langer! Het kan dus gebeuren dat 1 tent verschillende eigenaren kent en dat kan gewoon prima. We zijn een groot voorstander van recyclen en hergebruik. Daarom kopen wij regelmatig gebruikte tenten terug, om deze, met een paar aanpassingen, een tweede leven te geven bij een nieuwe eigenaar. Van de tweedehands tenten, die wij verkopen, kunt u zeker zijn dat ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Informeer gerust of we iets hebben liggen, dat aan uw wensen voldoet! Zoekt u een andere mogelijkheid om een tent een nieuw leven te geven? Dan is er wellicht één van onze showmodellen beschikbaar.

Outlet tenten
SHOWROOM EN BEURS

Outlet tenten

Een aantal keren per jaar nemen wij deel aan beurzen in Duitsland. De tenten die wij daar exposeren, bieden wij, net als onze showroommodellen, ook graag een tweede leven aan in de frisse buitenlucht. Informeer rustig of we iets beschikbaar hebben dat past binnen uw wensen.

Outlet tenten

SHOWROOM EN BEURS

Outlet tenten

afbeelding
EERLIJK HANDWERK

Liefde voor het vak

We hebben al een aantal keren benoemd dat we maat- en handwerk leveren. Hierdoor kunnen we er ook voor zorgen dat gebruikte tenten weer tiptop in orde zijn, als we ze aan een nieuwe eigenaar overdragen. Direct aan onze showroom is onze werkplaats, zodat u meteen een kijkje in de keuken kunt nemen. We leiden u graag rond, want we zijn maar wat trots op onze vakmensen en het werk dat ze verrichten!

MaatwerkMaatwerk 2
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen