BEN EILERS

Pagodetent

De pagode is een gerieflijke tent, in vele situaties te gebruiken.

Ben Eilers tenten
EEN SFEERVOL BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Creëer een uniek plekje

Onze paviljoens, ook wel partytent genoemd, danken hun naam “pagode” aan hun sierlijke en sfeervolle uiterlijk. Ze zijn gegarandeerd een aanwinst voor uw tuin. De maat, het aantal zijwanden, ramen, de kleursamenstelling; ook hierin staat úw wens voorop. Omdat wij uw pagode naar wens produceren, is het eindresultaat uniek. Uiteraard zijn ook onze pagodes winter- en stormvast en kunnen daardoor het hele jaar blijven staan.

Pagode
RUIME KEUZE

Breng kleur in je leven

De leukste beslissing over uw tent is misschien wel de kleursamenstelling. We hebben een uitgebreid assortiment pvc en dralon en elke combinatie geeft een eigen sfeer. Om u op weg te helpen heeft onze stylingdeskundige diverse collecties samengesteld. Uiteraard kunt u ook uw eigen combinaties maken. Samen creëren we uw droompagode.

Stoffen en materialen

HET BETERE BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Pagodetenten

afbeelding
EERLIJK EN BETROUWBAAR

Persoonlijke betrokkenheid

Vanaf het eerste moment voelen wij ons persoonlijk betrokken bij u en wordt u lid van de Ben Eilers-familie. Dat houdt in dat we eerlijk zijn over onze producten en dat we meedenken over mogelijkheden. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Dan komen we met evenveel liefde naar uw huis of de camping, om ter plaatse alles door te nemen.

Pagodetent 1Pagodetent 2
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen