BEN EILERS

Verandazeilen

Ook thuis bieden wij luxe en comfort!

Verandazeilen
HET BETERE THUISLEVEN MET BEN EILERS

Verandazeilen

Lekker genieten van uw tuin en terras, heerlijk toch? Heeft u ooit overwogen van uw overdekte terras een ruimte te maken die u naar wens kunt openen en afsluiten? Met onze verandazeilen creëert u, zonder veel moeite, een heerlijke tuinkamer, waarin u vanaf het eerste voorjaarszonnetje tot die laatste mooie herfstdag optimaal kunt genieten.

Verandazeilen
4 SEIZOENEN GENIETEN MET BEN EILERS

Samenstelling en bediening

Voor de verandazeilen kunt u de samenstelling zelf bepalen. Een combinatie van verschillende kleuren pvc? Folieramen, eventueel met of zonder rits, elektrisch of handmatig oprolbaar. Onze elektrisch bedienbare verandazeilen worden uitgevoerd met een systeem van Somfy. We laten u in onze showroom graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Verandazeil op balkon

HET BETERE BUITENLEVEN MET BEN EILERS

Verandazeilen

afbeelding
EERLIJK HANDWERK

Liefde voor het vak

We hebben al een aantal keren benoemd dat we maat- en handwerk leveren.

Dat begint al bij het opmeten. Voor uw verandazeilen komt iemand van ons bij u langs, om alles tot op de centimeter te meten en u van het beste advies te voorzien. Maar uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom!

Op maat gemaaktOnderhoudsproducten
WILT U SNEL IETS WETEN?

Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over de producten van Ben Eilers, neem dan contact met ons. Dit kan per telefoon of e-mail, maar u kunt natuurlijk ook naar onze showroom komen in Roermond. Het antwoord op een aantal veelgestelde vragen vindt u op de gelijknamige pagina.

Veelgestelde vragen