Nordya - Next level glamping!

Met trots stellen wij voor: Nordya, de diamantvormige glampingtent.

Nordya Glampingtent

Een nieuw gezicht in de glamping industrie

Sinds kort is er een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd: de Nordya. De Nordya is een sprankelende glampingtent die anders is dan anderen. Met name vanwege de unieke vorm en uitstraling. Sinds de introductie van deze diamantvormige glampingtent op de Vakantiebeurs in Utrecht is dit product vanaf nu bij Ben Eilers verkrijgbaar. De Nordya werd namelijk met enorm veel enthousiasme ontvangen door het publiek. Reden genoeg om deze blikvanger op de markt te brengen!

Nordya beach

Duurzaam geproduceerd op eigen bodem

De Nordya is ontstaan uit de gedachte iets anders qua vorm en uitstraling te willen dan de bekende safaritent. Het doel van deze glampingtent is om iets fris, vrolijks en straks neer te zetten met een luxe uitstraling. Vandaar dat Ben Eilers de productie van deze glampingtent geheel in eigen beheer heeft. Bij het productieproces wordt gebruik gemaakt van materialen die uitsluitend uit Europa afkomstig zijn. Dit maakt het een echt homemade product!

De materialen waaruit de Nordya bestaat zijn duurzaam PVC en aluminium profielen. Voor Ben Eilers is het namelijk van belang om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Deze materialen zijn wintervast, vlamvertragend en easy to clean. Perfect voor alle weersomstandigheden!

De tent is afsluitbaar met een schuifdeur in plaats van een ritssluiting. Dit zorgt voor veel meer stevigheid en minder tot geen kans op schade. Is er toch schade aan één van de onderdelen van de tent? Geen probleem. Elk element is eenvoudig los van elkaar te vervangen. Zo heeft de Nordya glampingtent een bijna oneindige levensduur!

Nordya Glamping

Maximale keuzevrijheid

Om er zeker van te zijn dat de Nordya geheel aansluit op het concept van uw camping is deze glampingtent in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Om te beginnen valt er te kiezen uit een 2-, 4- en 6-persoons uitvoering. Daarnaast zijn er vier verschillende kleurstijlen gecreëerd met bijpassende patronen voor de zij- en binnenwanden.

  • Beach
  • Forest
  • Desert
  • Arctic

Liever zelf de kleurstijlen en sfeer van de glampingtent bepalen? We gaan graag het gesprek met u aan!

Nordya Glamping
De Nordya wordt compact verpakt geleverd met gedetailleerde instructies, zodat u de glampingtent met gemak zelf kunt monteren.
Laat u de montage liever aan Ben Eilers over? Ook dat is mogelijk!

Een zee aan mogelijkheden

Naast het bepalen van de grootte en de kleurstijlen van de Nordya kunt u er ook voor kiezen om deze glampingtent geheel gemeubileerd te ontvangen. Stelt u liever zelf het interieur samen? Ook daar bent u vrij in!

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.