Ben Eilers Wintervaste tent

Tent repareren

×
Uw tent repareren

Tent repareren

Tent repareren? Uiteraard bent u bij Ben Eilers aan het juiste adres voor het repareren van diverse soorten afdekzeilen en het repareren van alle merken voortenten. Ondanks dat we streven naar de best mogelijke aflevering van onze producten, kan het altijd voorkomen dat er iets defect gaat. Neem in zulke gevallen vooral zo snel mogelijk contact met ons op voor een serviceafspraak zodat we mogelijk erger kunnen voorkomen.

Neem contact op

Duurzame reiniging voor uw tent

Duurzame reiniging voor uw tent

Wij willen graag dat u optimaal van uw tent kunt blijven genieten. Vandaar dat wij ook een reiniger aanbieden waarmee u uw tent eenvoudig kunt onderhouden en schoonmaken. Duurzame, biologisch afbreekbare producten, veilig voor uw tent én het milieu. Getest door Ben Eilers.

Neem contact op

Komt u bij ons langs?

Onze 2000 m² showroom is verdeeld over twee verdiepingen. U kunt bij ons terecht voor Wintervaste voortenten, Beschermdaken voor uw caravan en ook tent luifels en specials. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van wintervaste kwaliteitsvoortenten voor toer –en stacaravans.